## **REGULAR BELL SCHEDULE**

First Break Schedule			Second Break Schedule		
7:37-7:40	Take In	3 mins	7:37-7:40	Take in	3 mins
7:40-8:10	SKINNY/HR	30 mins	7:40-8:10	SKINNY/HR	30 mins
8:10-8:13	Transition	3 mins	8:10-8:13	Transition	3 mins
8:13-9:05	1st Period	52 mins	8:13-9:05	1st Period	52 mins
9:05-9:08	Transition	3 mins	9:05-9:08	Transition	3 mins
9:08-10:00	2nd Period	52 mins	9:08-10:00	<b>2nd Period</b>	52 mins
10:00-10:08	BIG Break	8 mins	10:00-10:03	Transition	3 mins
10:08-10:11	Transition	3 mins	10:03-10:55	<b>3rd Period</b>	52 mins
10:11-11:03	<b>3rd Period</b>	52 mins	10:55-11:03	FA BREAK	8 mins
11:03-11:06	Transition	3 mins	11:03-11:06	Transition	3 mins
11:06-11:58	4th Period	52 mins	11:06-11:58	4th Period	52 mins
11:58-12:01	Transition	3 mins	11:58-12:01	Transition	3 mins
12:01-1:15	<b>5th Period</b>	74 mins	12:01-1:15	<b>5th Period</b>	74 mins
1:15-1:18	Transition	3 mins	1:15-1:18	Transition	3 mins
1:18-2:10	<b>6th Period</b>	52 mins	1:18-2:10	<b>6th Period</b>	52 mins
2:10-2:13	Transition	3 mins	2:10-2:13	Transition	3 mins
2:13-3:05	7th Period	52 mins	2:13-3:05	7th Period	52 mins

<sup>\*</sup>Transition time between classes is 3 minutes.

<sup>\*5&</sup>lt;sup>th</sup> period includes 3 lunch waves.

